Case: Assens Kommune - Ducksuite

Case: Assens Kommune

Assens Kommune ligger lige i smørhullet mellem Odense og Middelfart. Her leves det gode liv med det bedste fra alle verdener – smuk natur, nærheden i vores byer og lokalsamfund, samt den nemme adgang til storbyens tilbud.

UDFORDRINGEN

Assens Kommune har tidligere haft et Instagram feed på deres site, som dog ikke fungerede optimalt. Nuværende borgere og tilflyttere er glade for at bo i området, og kommunen vil gerne give dem mulighed for at vise deres billeder og dermed blive ambassadører for deres lokalsamfund.

LØSNINGEN

Assens Kommune har med ducksuite kunne opdage og bruge billeder som deres borgere allerede tager i forvejen samt udvælge præcist dem de mener skaber den bedste historie om Assens Kommune. Gennem ducksuite kan Assens Kommune søge i tusindvis af billeder med Assens specifikke mentions, phototags og hashtags, og ved at implementere borgernes billeder på deres hjemmeside, skaber de grobund for at borgerne bliver ambassadører for deres kommune.

  10min brugt pr. uge             90% godkendte billeder

Med borgernes egne billeder kan vi skabe troværdighed og præge kommunens profil udad til. Borgerne er jo de bedste ambassadører for vores byer og lokalsamfund

Michael Heuing
Kommunikationskonsulent, Assens Kommune

RESULTATERNE

Med ducksuite har Assens Kommune oplevet en komplet kontrol over de billeder som bliver vist på deres hjemmeside samtidig med at tidsforbruget er reduceret markant. ducksuite har reelt betydet, at Assens Kommune kunne gøre det de gerne ville – nemlig få involveret borgerne i højere grad og få udvalgte billeder vist på deres hjemmeside, som inspiration til andre.